hermitage mall

De Coffee Corner in de Hermitage Mall in Paramaribo Zuid

Als je na een gezellige wandeling door de Hermitage Mall in Paramaribo Zuid, trek hebt in iets lekkers of je wilt even bijkomen van de hitte en indrukken van deze luxe shopping mall. Is de Coffee Corner dan de aangewezen plek om even lekker te relaxen.

 

 

 

Coffee Corner in de Hermitage Mall

In de nieuwe vleugel van de Hermitage Mall in Paramaribo Zuid vindt je de Coffee Corner. Deze lunchplek is een luxe, koffie stek waar je helemaal tot rust kan komen in volledig in huiskamerstijl ingerichte kamer. De locatie heeft een Amerikaanse sfeer. Er zijn warme kleuren gebruikt voor de inrichting en niet te vergeten een goede airco. Er staan grote leren fauteuils, een schouw met haard en er staan zachte loungebanken waar je heerlijk op kan neerploffen.

Menukaart Coffee Corner

Koffie

De Coffee Corner heeft een goede menu kaart. Op de kaart staan verschillende koffiesoorten zoals cappuchino, caffee latte, expresso, caramel latte etc. Wil je liever iets kouds te drinken kan je ook een ijskoffie bestellen. De ijskoffie genaamd Machoe is het paradepaardje van de Coffee Corner. Deze ijskoffie is zelf bedacht door de Coffee Corner. Naast koffiesoorten  en andere warme dranken zijn er ook cocktails beschikbaar en andere koude drankjes.

Lunchen bij de Coffee Corner

Je kan ook lunchen bij de Coffee Corner. Je kan kiezen uit verschillende broodjes met (Surinaams)beleg, saté en patat maar ook pasta’s.  De service in de Coffee Corner is wel een beetje apart. Soms kunnen bepaalde dingen wel en soms ook weer niet. Wat een beetje typisch is. Maar de ambiance, locatie en heerlijke koffie maken alles weer goed.

Activiteiten

Bij de Coffee corner wordt er veel georganiseerd. Zo wordt er bij verschillende feestdagen zoals Moederdag speciale menu’s klaargemaakt en is er soms live muziek aanwezig.

Contactgegevens Coffee Corner

De Coffee Corner vindt je aan  in de Hermitage Mall unit 1 en 2 en is zeven dagen in de week open

Lalla Rookhweg 37

Flamboyant, Flora, Paramaribo

Een ander alternatief waar je ook heerlijk koffie kan drinken is Rituals Coffee House in het Krasnapolsky hotel aan de Domineestraat.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *