De avondvierdaagse in Suriname is een ware happening

Morgen op 31 maart 2016 start weer de traditionele avondvierdaagse in Suriname. Vier dagen lang lopen verschillende groepen mee in de meest gezellige avondvierdaagse die je maar kan mee maken.

De groepen zijn veelal in kostuums gekleed of dragen de kleur van de club of vereniging waar men lid van is. Ook doen vele brassbands en dansscholen mee en ook commerciële bedrijven zoals Fernandes Botteling zetten hun mensen in om mee te open in de avondvierdaagse van Suriname.

Ben je in Suriname tijdens de avondvierdaagse vergeet dan niet langs de verschillende routes te gaan staan om de deelnemers aan te moedigen. Het is echt de moeite waard deze groepen al dansend voorbij zien te lopen. Daarnaast kan je ook genieten van vele optredens en activiteiten die rondom deze avondvierdaagse worden georganiseerd. In de avonden zijn er veel bandjes en brassbands die op straat spelen en de stemming er in houden. Ook dit sociale evenement maakt een vakantie naar Suriname extra leuk.

Avondvierdaagse Suriname

Doe je mee met die avondvierdaagse Suriname? Dan zijn dit een paar tips voor jou.

  • Doe een warming up voor de avondvierdaagse. Je spieren zullen er blij mee zijn. En je houdt geen spierpijn over na de gezellige tocht.
  • Eet ongeveer 2 tot 1,5 uur voor de wandeling geen zware maaltijden. Heb je toch nog trek? eet dan een stukje fruit. Denk aan een sappige stukje mango of meloen.
  • Drink geen alcohol voor het lopen en het liefst niet tijdens de avondvierdaagse Suriname. Je merkt dan dat je wat fitter bent en minder snel moe zal worden.
  • Drink genoeg tijdens het lopen. Houd er rekening mee dan je in de warme zon gaat lopen dus dat je dan ook meer vocht verliest. Houd je vochtbalans op peil met een flesje water.
  • Vergeet niet na het lopen een cooling down te doen. Je lichaam heeft weer de tijd nodig om zich te herstellen en een cooling down helpt daarbij.
Facebook Comments