goedkoop bellen naar Suriname

Goedkoop bellen naar Suriname, met deze tips lukt het.

Je wilt graag in contact blijven met je geliefde, familie of vrienden in Suriname zonder al je spaarcenten op te maken. Whatsapp is natuurlijk een optie maar persoonlijk vindt ik de kwaliteit van de gesprekken slecht. Het geluid van de telefoongesprekken klinkt hol en wanneer er een  whatsapp berichtje binnen komt  verbreekt deze gelijk je telefoonverbinding. Wat natuurlijk zeer irritant is.

 

 

 

Om dit te vermijden kan je bellen met andere telecom providers. Het is niet gratis zoals whatsapp maar niet duur. Wie  deze aanbieders zijn die goedkoop bellen naar Suriname mogelijk maken en wat hun prijzen zijn lees je hieronder….

 

Dit zijn een aantal telecom aanbieders die goedkoop bellen mogelijk maken

Telesur Suriname

Met de Surinaamse telecommaatschappij kan je goedkoop naar Suriname bellen. Telesur Suriname biedt de simkaart, 2 landen 1 gevoel aan. Een simkaart waarmee je op 2 telefoonnummers bereikbaar bent.

2 telefoonnummers

Je ontvangt een Surinaams mobiel nummer en een Nederlands mobiel nummer. Dat is handig! Als je in Suriname bent hoef je dus niet meer van simkaart te switchen en andersom. Je belt met deze simkaart tegen het lokaal tarief van het land waarin je bent.

Ben je in Suriname betaal je het lokale Surinaamse tarief. Ben je in Nederland, bel je tegen het Nederlandse lokale tarief. Bel je vanuit Nederland naar Suriname, zijn de kosten als volgt.

Starttarief

Het starttarief van een gesprek is € 0,10. Daarna betaal je € 0,25 per minuut als je belt naar een vast nummer of naar een mobiel nummer. Telesur Suriname is een van de aanbieders die goedkoop bellen naar Suriname mogelijk maakt en altijd bezig is om deze dienst te verbeteren. Met Telesur Suriname kan je in ieder geval goedkoop naar Suriname bellen. Meer informatie hierover kan je lezen op de website van Telesur Suriname.

Pluspunt bellen met Telesur Suriname: op een simkaart 2 mobiele nummers, dus niet meer switchen van simkaart. Geen kans meer op het verliezen van een simkaart

Simpel

Simpel biedt een buitenlandbundel aan. Dat is een x aantal belminuten die je kan kopen naast je normale belbundel (belminuten). Met een buitenlandbundel kan je goedkoop naar Suriname bellen.

Buitenland bundel

Wat jammer is, is dat je niet alleen een buitenlandbundel kan aanschaffen. Heb je geen abonnement bij Simpel? Dan moet je overwegen of het voor jou voordelig is om een abonnement bij Simpel af te nemen. Heb je al een abonnement bij Simpel? Dan is het voordeel dat je niet van simkaart hoef te switchen als je naar Suriname wil bellen.

Starttarief

Bij een buitenlandbundel betaal je € 0,04 per minuut ongeacht of je naar een vast nummer of mobiel nummer belt in Suriname. Bij Simpel heb je geen starttarief. Let wel op ! De buitenlandbundel is beschikbaar vanaf € 5. Deze tarieven gelden pas wanneer je een buitenlandbundel van € 10 koopt.Meer informatie over goedkoop bellen suriname vindt op je op de website van Simpel

Minpunt: je kan niet enkel een buitenlandbundel kopen. Je moet ook een reguliere abonnement afnemen om gebruik te kunnen maken van een buitenlandbundel.

Per 1 juni 2015 stopt Simpel met de buitenlandbundel!!! Lees meer 

Ortel

Ortel is een van de minder bekende aanbieders op het gebied van goedkoop bellen naar Suriname, maar zeker de moeite waard om te proberen.

Goedkoop bellen naar Suriname mobiel

Ortel biedt goedkoop naar Suriname bellen naar een vast nummer aan voor €0,09 per minuut. Goedkoop bellen naar Suriname mobiel kost€ 0,29 en het starttarief per gesprek is € 0,29. Je ontvangt van Ortel een gratis simkaart die je moet gebruiken om te kunnen bellen naar Suriname.Meer informatie over goedkoop bellen naar Suriname via Ortel vindt je op hun website.

Dit zijn in ieder geval 3 telecom providers waarvan bekend is dat zij goedkoop bellen naar Suriname aanbieden.Ken jij nog andere telecomproviders die goedkoop bellen naar Suriname aanbieden?

Facebook Comments

2 gedachten over “Goedkoop bellen naar Suriname, met deze tips lukt het.

 1. Handu

  Ik gebruik al een tijd http://www.bellenvoormaar.nl.
  als ik in Nederland ben dan koop ik een belkaart via http://www.bellenvoormaar.nl daar betaal ik 10cent naar vast en 15 cen naar mobiel.
  en als ik in suriname ben gebruik ik de app die zei hebben.
  ik waardeer mijn te goed online op via mijn bank en soms via PayPal dit werkt voor mij prima en is ook nog erg goedkoop.

  dus ik raad mijn land genoten aan om via bellenvoormaar te bellen.

  groetjes handu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *