toeristenkaart suriname

Het protest heeft geholpen,toeristenkaart suriname kost nu vanaf 15 maart, € 30

De afgelopen weken is er veel kritiek geleverd op de forse prijsverhoging van de toeristenkaart naar Suriname. Deze toeristenkaart is een soort van visum naar Suriname die max 90 dagen geldig is. De toeristenkaart kostte normaal € 20 en werd zo van de ene op de andere dag verhoogd naar € 90. Dit leidde tot enorme rijen voor het Surinaams Consulaat in Amstelveen die op de laatste dag nog voor de verhoging een toeristenkaart voor het normale tarief wilde bemachtigen.

Terecht, dat de mensen een dag vrij namen om in de rij te gaan staan want reken maar uit. Ga je met 4 personen op vakantie naar Suriname ben je ineens € 280 duurder uit.

Toeristenkaart Suriname

Waarom de regering besloten heeft de prijzen te verhogen is nog steeds niet duidelijk maar goed laten dat maar laten voor wat het is. Nu lees ik in de Surinaamse krant dat het Ministerie van Buitenlandse zaken van Suriname besloten om met ingang van 15 maart de toeristenkaart van €20 te verhogen naar € 30. Een schappelijke verhoging voor zo ver.. Maar vanaf nu houd ik er wel rekening mee dat de prijs van een toeristenkaart Suriname zo maar weer zo verhoogd kan worden.

Zou dit soort protesten nu ook werken voor de vliegtickets naar Suriname?

Benieuwd naar reistips naar Suriname? klik hier

Geef je mening..

Facebook Comments