hotels in paramaribo

Hotels in Paramaribo, tips om het beste hotel te kiezen

Een betaalbare plek om te logeren in Suriname?

Er is genoeg keus aan hotels in Paramaribo. Suriname staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding als het om hotels, appartementen en resorts gaat.

Je hebt een ruime keuze aan hotels, appartementen en resorts in het land, en daarnaast nog een sterk opkomende aanbod met guesthouses en B&B’s.

 

De juiste keuze

Voor iedereen dus wat wils zou je zeggen. Let wel op dat je de juiste keuze maakt. Het zou jammer zijn als je vakantie doorbrengt in een accommodatie die je niet bij je past. Hoe je de juiste keuze maakt in accommodatie lees je hier.

 

Welk hotel in Paramaribo?

Reizigers die Suriname voor de eerste keer bezoeken vinden het meestal niet makkelijk om het geschikte hotel te vinden.

 

Waar moet je op letten als een hotel uitkiest?

Wat jezelf moet afvragen is wat precies belangrijk is aan je overnachting, een schone nette kamer is logisch maar vind je het belangrijk om midden in de stad te verblijven of ben je tevreden met een hotel aan de rand van de stad? En denk ook aan de volgende vragen:

  • Hoe belangrijk vindt je de sfeer van je hotel? Denk aan een mooi historisch koloniaal pand of een strakke luxe keten hotel?
  • Wil je een budget hotel of houd je van luxe?
  • Hoe belangrijk is extra service voor jou zoals was en strijk service, gratis baggage opslag, spa, shuttleservice, gratis wifi?

Dit zijn vragen die je zelf kan stellen voordat je op zoek gaat naar een hotel in Paramaribo. Het scheelt echt een hele boel frustatie en teleurstelling.

 

Hotel prijzen vergelijken

Gelukkig delen andere reizigers al jaren hun meningen over hun verblijf in de vorm van hotelreviews. De meeste bekende website om hotelreviews te lezen en prijzen te vergelijken is Trivago.

Trivago is erg praktisch om zelf het juiste hotel te kiezen, maar je moet hierbij wel beseffen dat reizigers met slechte ervaringen eerder geneigd zijn een review (negatief) achter te laten, dan de reizigers waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was.

 

Veel middenklasse hotels in Paramaribo

Het mooie aan Suriname is dat je zeer veel goede middenklasse hotels hebt, waar je voor zeer schappelijke bedragen kunt verblijven. De hotels zijn niet te duur en bij het zoeken online vindt je vaak een hotelkamer voor een scherp tarief aangeboden

Tijdens ons verblijf in Suriname hebben wij 4 hotels in Paramaribo bezocht. Hieronder vind je linkjes van de reviews van deze hotels. Deze reviews geven je een beeld over de verschillende hotels in Pararmaribo.

 

Hotels in Paramaribo reviews

Wie weet heb je een goed beeld gekregen van een soort hotels dat je in Paramaribo kan vinden. Er is echt genoeg keus voor elk budget.

 

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *