koffie

Koffie drinken in Rituals Coffee House Paramaribo

Wil je lekker ontspannen in de binnenstad van Paramaribo onder het genot van een kopje koffie?Probeer dan eens Rituals Coffee House van hotel Krasnapolsky in Paramaribo. Hier heb je genoeg keus uit verschillende soorten koffie maar ook verschillende snacks en andere warme alternatieven.

 

 

 

Rituals Coffee House Krasnapolsky Hotel

Locatie

Op de begane grond van het Krasnapolsky Hotel zit Rituals Coffee House. De Coffee House is aangename gekoelde plek aan de Domineestraat, midden in de gezellige binnenstad van Paramaribo

Meer dan koffie alleen

Naast koffie serveert Rituals Coffee House ook thee en heerlijke smoothies boordevol fruit. Een populaire smoothie is de Mango Madness.

Maar ook veel keuze uit veel soorten snacks

Heb je trek in iets zoets of hartigs bij je koffie?

Dan heb je volop keus uit verschillende soorten muffins zoals de chocochip- of viado muffin, diverse cheesecakes zoals de New York cheesecake of Strawberry cheescake en een groot assortiment aan koekjes.  Wil je iets hartigs snacken dan kan je de bagels, de panini’s maar ook Surinaamse soep zoals soato soep of cassave soep proberen.

Alternatieven met minder calorieën

Rituals Coffee House heeft heerlijke drankjes voor iedereen en ook aan klanten die een gezonder alternatief met minder calorieën verkiezen is gedacht. Chillers met minder koolhydraten en favoriete koffie recepten geprepareerd in ‘Skinny Style’ met magere melk staan ook op het menu.

Deze Coffee House van hotel Krasnapolsky  is de fijne plek om je ochtend te beginnen met een sandwich of bagel en vers getrokken koffie. Of om ‘s middags bij te komen met een goede hartige snack of kopje thee.  Bij dit gezellige Coffee House kan genieten van je koffie in de gekoelde binnenruimte of op het buitenterras waar je kan genieten van het drukke verkeer van Paramaribo. Meer weten of nieuwsgierig naar het menu van deze fijne coffeehouse. Kijk dan op de website van Rituals Coffee House!

Adresgegevens Rituals Coffee House

Domineestraat 39,Paramaribo, Suriname

openingstijden: maandag t/m donderdag  van 07:30-20:00, vrijdag van 07:30-22:00, zaterdag van 08:00-22:00, zondag van 09:00-20:00

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *